Oyy anam! Yazık değil mi benim gözyaşlarıma? İlk defa ağladım bu kadar.. Nerden başlayacağım şimdi ben? Gözlerim artık mavi değil, kırmızı oldular.. Oyy benim yüreğim.
Akbaba he.. Güzel isim.. Ama karakter berbat! Nasıl ağlattılar beni hainler.. Üssün üssü gibi bunlar be! Matematik konusuna döndük. Encümen gitti kimler geldi.. 8O Vayy..!! ölmeseydi keşke encümen. Onlar Yiğit'i öldüremiyorlardı ;ama bu akbaba.. Ne etti yav.. Hayri.. Ne oldu sana.. Ya Sabit..! Ben nasıl dayanacağım yav.. Hüner!! Nasıl öldü o öyle ya!? Hele Nurbanu nasıl anne diye ağlıyor? 8O İçime bir şeyler oldu.. Değişik bir şeyler. :? Rabb'im kimseye anne acısı vermesin. Filme gördüm bu kadar ağladım, gerçekte görsem.. Amanın.. Allah korusun! Yiğit'in Necip'e resim verdiği sahnelerde çok güzeldi. Aff Allah'ım.. Arzu!!! Ay zaten gıcıktım şimdi aşırı dereceden gıcık oldum. Rana&Memduh.. Kelimelerim tükendi.. Ne diyeceğim bilmiyorum. Memduh..! Helal olsun sana be! Devren için gözyaşı döktün. Memduh deyince aklıma Sabit geldi.. Ben ne edeceğim Sabit'siz. Ali abi bırakmıyordur inşaalah diziyi.. Onsuz olmaz. Ya Hayri.. Osman abi bırakmasın diziyi Cevat!! Sen ne gıcık, ne haysiyetsiz.. off.. Sen ne biçim birisin!!? Geldim Yiğit'e.. Gelmeseydim keşke.. Ne ettiler ona.. Edenler elbet cezasını bulacak..! Yetmedi değil mi şişlemek!? Niye attınız onu oraya.. Hee benim Yiğit'm. Elbet kurtulacaksın.. Bırakmayız seni biz.. Yiğit'siz yapamayız biz.. Elbet fanların var senin, arkandayız Yiğit'm.
--- Şöyle bir düşündümde.. Alt-üstü bir film bu ve ben boğuluyordum burada az kalsın (gözyaşları deniz oldu da..) ve bu olayların benzerlerini yaşayan bir çok insan var gerçek hayatta. Onlar nasıl dayanıyorlar bu acıya?!
H€P$İM.ßUSR@=)
Konu: Geri: KOLLAMA'dan inanılmaz sezon finali! [Yorumlar] C.tesi Haz. 19, 2010 11:43 am
Oyy anam!! Nasıl bir bölümdür bu.. Toplu katliam.. Vay canına Hüner, Memduh , Rana Yiğit , Sabit , Hayri , Süha öldü.. Oyy anamm.. Memduh'um Rana'm.. Ne ettiler size nasıl kıydılar..?
H€P$İM.ßUSR@=)
Konu: Geri: KOLLAMA'dan inanılmaz sezon finali! [Yorumlar] C.tesi Haz. 19, 2010 11:43 am
Anam anamm.. Nasıl bir bölümdü yav.. Yiğit'me ne ettiler. Bir kere şişlediler yetmedi.. 3-4 kere daha şişledirler.. O da yetmedi cesedi ne ettiler.. Oy anamm
Ne dehşeti ya.. DEHŞET-ÜL VAHŞET'ti resmen.. Böyle oldum ya ->
~FeyzÆren~
Konu: Geri: KOLLAMA'dan inanılmaz sezon finali! [Yorumlar] Paz Haz. 27, 2010 12:23 am
Ec[E]ren'm demiş ki:
Anam anamm.. Nasıl bir bölümdü yav.. Yiğit'me ne ettiler. Bir kere şişlediler yetmedi.. 3-4 kere daha şişledirler.. O da yetmedi cesedi ne ettiler.. Oy anamm
Gerçekten ya.. Nasıl bir şeydi o? Off anam off..
Cemreci Ayça
Konu: Geri: KOLLAMA'dan inanılmaz sezon finali! [Yorumlar] Paz Haz. 27, 2010 12:24 am
Felaket bir bölümdü...Feyza'nında değindiği gibi toplu katliam..! Of bee..! NAKKAŞ'a bak..
Cemreci Ayça
Konu: Geri: KOLLAMA'dan inanılmaz sezon finali! [Yorumlar] Paz Haz. 27, 2010 12:25 am
Yiğit'in şişlenme sahneler çok acıklıydı.. Nasıl ağladım, nasıl ağladım anlatamam..