Konu: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Çarş. Mayıs 19, 2010 5:05 pm
92. Bölüm Özeti Necip’i kaçıran Yiğit gerçekten aklını kaybediyor. Pişman olacağı işi yapan Yiğit, kendinden de vazgeçiyor.. Hüner, Rana, Memduh herkes şokta.. Yiğit geri dönüşü olmayan son için hızla ilerlerken, Sabit, Arzu’ya duyduğu sevgiden hata üstüne hata yapıyor… Yiğit’ Necip’i, Sabit Yiğit’i zora sokunca baykuşlara bayram vakti geldi demektir…
~~~
93. Bölüm özeti İpin ucu kaçıyor… Kim kimin dostu, kim kimin düşmanı artık belli değil… Herkes birbirinin kuyusunu kazıyor ama gene bir sonuç çıkmıyor… Yiğit bile Pikeaslar tarafında yaşanan dalgalanmaya şaşırıyor… Sabit tarafından satılmışlığına inanan Yiğit, namluyu bu kez Sabit’e çeviriyor… Necip ise ağır bir finale doğru ilerliyor…Kollama severleri aksiyonun dorukta olduğu bir bölüm bekliyor…
En son ~FeyzÆren~ tarafından Çarş. Haz. 16, 2010 9:22 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi
cemreci esengül
Konu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Cuma Mayıs 21, 2010 7:14 am
izlemiyorum ama teşekkürler...
~FeyzÆren~
Konu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Cuma Mayıs 21, 2010 2:17 pm
Önemli değil.. Ben hiç bir bölüm akçırmadan izlediğim için paylaşmayıda seviyorum..
~FeyzÆren~
Konu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Cuma Mayıs 21, 2010 2:21 pm
Yaa.. Fragmanı izledim. ACAYİP KORKUNÇ öünkü YİĞİT hoopp arabayla yuvarlanıyor. Bir şey olmasın ona... AĞLARIM SONRA
~FeyzÆren~
Konu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Cuma Mayıs 21, 2010 6:49 pm
Bu sahneyi izlerken çok ağladım ya.. O arabanın içinde Yiğit var ya!!! Ne olur bi'şe' olmasın..
---
H€P$İM.ßUSR@=)
Konu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Cuma Mayıs 21, 2010 6:51 pm
Harika bir bölüm olacak.. Ne de olsa YİĞİT tehlikeye giriyor
ANTİ ARZU'ya da sabit vuruyor..
Ama MEMDUH'm ağlıyor ya..
Ec[E]ren'm
Konu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Cuma Mayıs 21, 2010 6:52 pm
OLAMAZ!! Yiğit'e bir şey olmasın Melike'nin acısından sonra bir de onunkine dayanamam asla!!
Cemreci Ayça
Konu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Cuma Mayıs 21, 2010 6:53 pm
Vavv be Yiğit' bişey olmasın
Hép[Sİ]bér♫CEY
Konu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Ptsi Mayıs 24, 2010 12:58 pm
izlemiyorum ama teşekkürler...
~FeyzÆren~
Konu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Ptsi Mayıs 24, 2010 3:37 pm
Önemli değil.. 91. bölüm geçti bitti
~FeyzÆren~
Konu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Ptsi Mayıs 24, 2010 3:39 pm
H€P$İM.ßUSR@=) demiş ki:
Harika bir bölüm olacak.. Ne de olsa YİĞİT tehlikeye giriyor
Yiğit tehlikeye girdi ama MEMDUH ölecek Gelecek bölüm özetinde öle yazıyor!! Oh olsun sana sen benim Yiğit'm e kötü konuşursan bende senin Memduh'unun ölmesine sevinirim
~FeyzÆren~
Konu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Salı Mayıs 25, 2010 6:14 pm
Şaka ya sevinmem ölmesine
By karizma Memduh;
Tabii ondan daha da fazla karizma olan birtanem YİĞİT;
aff.!!
~FeyzÆren~
Konu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] C.tesi Mayıs 29, 2010 7:57 pm
Ha haha Yaşasın!!! Sen bu bölümü kaçırdın izleyemedin Büşra..!!! Memduh öldü.. Hemde kim öldürdü biliyor musun?? Bir Tanem öldürdü onu.. Yiğit'm..
Şaka yaptım ölmedi.. Yiğit onu sadece yaraladı.. Şimdi Yiğit'le düşmanlar ama Yiğit ona kıyamadı. Öldüremedi onu.. ama Necip ne yaptı?? Yiğit'i vurdu gıcık ya... Yiğit Memduh'u öldürüyor mu?? Allah'tan Yiğit'e bir şey olmadı. Kolundan yaralandı. Vay ya ona bir şey olsaydı Necip'i ben öldürürdüm.. Sonra devamı var; Senin o deniz gözlüm diye hitap ettiğin Rana'nın gözleri kıp-kırmızı oldu.. Ağlamaktan.. Ohhh canıma değsin
Neyse güzel bir bölümdü Memduh'un ayağı yaralandı Yiğit'in kolu yaralandı (canım ya nasıl üzüldüm ) Toprak'ın da kolu yaralandı ama ayakta tedavi verdiler kurşun sıyırmış..
ve dizinin bu bölümlük finaline gelinceeee....
NECİP BOOOOOOOMM!!!! PATLADI!! Ona da oh olsun tamam mı!!?Tabii bize öylew gösterdiler öldü mü ölmed,i mi belli değil.. ama başrollerde olduğundan ölmeyecek..
~FeyzÆren~
Konu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Perş. Haz. 03, 2010 5:39 pm
Cıkk
93. bölüm özeti de eklendi; İpin ucu kaçıyor… Kim kimin dostu, kim kimin düşmanı artık belli değil… Herkes birbirinin kuyusunu kazıyor ama gene bir sonuç çıkmıyor… Yiğit bile Pikeaslar tarafında yaşanan dalgalanmaya şaşırıyor… Sabit tarafından satılmışlığına inanan Yiğit, namluyu bu kez Sabit’e çeviriyor… Necip ise ağır bir finale doğru ilerliyor…Kollama severleri aksiyonun dorukta olduğu bir bölüm bekliyor…
H€P$İM.ßUSR@=)
Konu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Perş. Haz. 03, 2010 5:48 pm
Muhahahaha Ohh olsun oh!! Yiğit vuruludu.!! Ama Memduhta vuruldu Şükür ki Memduh'ma bi'şey olmadı ama maalesef Yiğit'n ede.. --- Yeni bölüm çok heycanlı olacak gibi... Vay be Necip'e ne oldu merak ettim şimcik..!!
~FeyzÆren~
Konu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Paz Haz. 06, 2010 3:04 pm
Bi'şey olmadı Necip'e. Yiğit'm kurtardı onu... Ama gıcık Rana-Hüner ve Nurbanu da Yiğit onu patlattı sanıyor gıcık şeyler. Hemen Yiğit'e kızıyorlar. Şüküler olsun ki Sabit ve Yiğit barıştı.. Hayri yine komediydi ya..!
Ec[E]ren'm
Konu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Ptsi Haz. 07, 2010 9:46 pm
Feyza yorumunun aynısı benim içinde geçerli..
Hayri acayip matraktı u bölüm; "Karakolda ayna var, karakolda ayna var, kız.." Çok komikti ya!!
~FeyzÆren~
Konu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Çarş. Haz. 16, 2010 9:23 pm
Konu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Cuma Haz. 18, 2010 10:20 pm
Oyy anam! Yazık değil mi benim gözyaşlarıma? İlk defa ağladım bu kadar.. Nerden başlayacağım şimdi ben? Gözlerim artık mavi değil, kırmızı oldular.. Oyy benim yüreğim.
Akbaba he.. Güzel isim.. Ama karakter berbat! Nasıl ağlattılar beni hainler.. Üssün üssü gibi bunlar be! Matematik konusuna döndük. Encümen gitti kimler geldi.. 8O Vayy..!! ölmeseydi keşke encümen. Onlar Yiğit'i öldüremiyorlardı ;ama bu akbaba.. Ne etti yav.. Hayri.. Ne oldu sana.. Ya Sabit..! Ben nasıl dayanacağım yav.. Hüner!! Nasıl öldü o öyle ya!? Hele Nurbanu nasıl anne diye ağlıyor? 8O İçime bir şeyler oldu.. Değişik bir şeyler. :? Rabb'im kimseye anne acısı vermesin. Filme gördüm bu kadar ağladım, gerçekte görsem.. Amanın.. Allah korusun! Yiğit'in Necip'e resim verdiği sahnelerde çok güzeldi. Aff Allah'ım.. Arzu!!! Ay zaten gıcıktım şimdi aşırı dereceden gıcık oldum. Rana&Memduh.. Kelimelerim tükendi.. Ne diyeceğim bilmiyorum. Memduh..! Helal olsun sana be! Devren için gözyaşı döktün. Memduh deyince aklıma Sabit geldi.. Ben ne edeceğim Sabit'siz. Ali abi bırakmıyordur inşaalah diziyi.. Onsuz olmaz. Ya Hayri.. Osman abi bırakmasın diziyi Cevat!! Sen ne gıcık, ne haysiyetsiz.. off.. Sen ne biçim birisin!!? Geldim Yiğit'e.. Gelmeseydim keşke.. Ne ettiler ona.. Edenler elbet cezasını bulacak..! Yetmedi değil mi şişlemek!? Niye attınız onu oraya.. Hee benim Yiğit'm. Elbet kurtulacaksın.. Bırakmayız seni biz.. Yiğit'siz yapamayız biz.. Elbet fanların var senin, arkandayız Yiğit'm.
--- Şöyle bir düşündümde.. Alt-üstü bir film bu ve ben boğuluyordum burada az kalsın (gözyaşları deniz oldu da..) ve bu olayların benzerlerini yaşayan bir çok insan var gerçek hayatta. Onlar nasıl dayanıyorlar bu acıya?! [/quote]
H€P$İM.ßUSR@=)
Konu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] C.tesi Haz. 19, 2010 11:40 am
He valla senin o mavi gözlerini kırmızı görmek hiç aklıma gelmezdi.. Oy be ne dehşet bölümdü bu böyle..
Ec[E]ren'm
Konu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] C.tesi Haz. 19, 2010 12:32 pm
Harbiden..
Cemreci Ayça
Konu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Paz Haz. 27, 2010 12:28 am
~FeyzÆren~ demiş ki:
Şaka ya sevinmem ölmesine
By karizma Memduh;
Tabii ondan daha da fazla karizma olan birtanem YİĞİT;
aff.!!
YİĞİT Her zaman mükemmel!
אครє๓เภ-_-א๏รђא
Konu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Perş. Tem. 01, 2010 8:38 pm