GrupHepsiKolik
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grup Hepsi Fanları burada buluşuyor

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali]

+3
H€P$İM.ßUSR@=)
cemreci esengül
~FeyzÆren~
7 posters
YazarMesaj
~FeyzÆren~
Admin
Admin
~FeyzÆren~

Lakap : Deyda...

Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Empty
MesajKonu: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali]   Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] EmptyÇarş. Mayıs 19, 2010 5:05 pm

92. Bölüm Özeti
Necip’i kaçıran Yiğit gerçekten aklını kaybediyor. Pişman olacağı işi yapan Yiğit, kendinden de vazgeçiyor.. Hüner, Rana, Memduh herkes şokta.. Yiğit geri dönüşü olmayan son için hızla ilerlerken, Sabit, Arzu’ya duyduğu sevgiden hata üstüne hata yapıyor… Yiğit’ Necip’i, Sabit Yiğit’i zora sokunca baykuşlara bayram vakti geldi demektir…

~~~

93. Bölüm özeti
İpin ucu kaçıyor… Kim kimin dostu, kim kimin düşmanı artık belli değil… Herkes birbirinin kuyusunu kazıyor ama gene bir sonuç çıkmıyor… Yiğit bile Pikeaslar tarafında yaşanan dalgalanmaya şaşırıyor… Sabit tarafından satılmışlığına inanan Yiğit, namluyu bu kez Sabit’e çeviriyor… Necip ise ağır bir finale doğru ilerliyor…Kollama severleri aksiyonun dorukta olduğu bir bölüm bekliyor…

~~~
94. Bölüm özeti [Sezon Finali] =(
Büyük bir can pazarı yaşanıyor... Necip’in ocağı sönüyor Yiğit hücrede ölümü hissederken Memduh dalgalarla boğuşuyor… Onlar öyle yiğitti ki, mezarları bile baharı müjdeliyor….

En son ~FeyzÆren~ tarafından Çarş. Haz. 16, 2010 9:22 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi
https://gruphepsikolik.yetkinforum.com/
cemreci esengül
Muhteşem Üye
Muhteşem Üye
cemreci esengül

Lakap : cemreci

MesajKonu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali]   Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] EmptyCuma Mayıs 21, 2010 7:14 am

izlemiyorum ama teşekkürler...
~FeyzÆren~
Admin
Admin
~FeyzÆren~

MesajKonu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali]   Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] EmptyCuma Mayıs 21, 2010 2:17 pm

Önemli değil.. Ben hiç bir bölüm akçırmadan izlediğim için paylaşmayıda seviyorum.. Smile
~FeyzÆren~
Admin
Admin
~FeyzÆren~

MesajKonu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali]   Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] EmptyCuma Mayıs 21, 2010 2:21 pm

Yaa.. Fragmanı izledim. ACAYİP KORKUNÇ öünkü YİĞİT hoopp arabayla yuvarlanıyor. Bir şey olmasın ona... AĞLARIM SONRA Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] 451663
~FeyzÆren~
Admin
Admin
~FeyzÆren~

MesajKonu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali]   Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] EmptyCuma Mayıs 21, 2010 6:49 pm

Bu sahneyi izlerken çok ağladım ya.. O arabanın içinde Yiğit var ya!!! Ne olur bi'şe' olmasın.. Sad Sad Sad

Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Ds10
---
Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Ekran_12
H€P$İM.ßUSR@=)
Admin
Admin
H€P$İM.ßUSR@=)

Lakap : Bübüş

MesajKonu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali]   Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] EmptyCuma Mayıs 21, 2010 6:51 pm

Harika bir bölüm olacak.. Ne de olsa YİĞİT tehlikeye giriyor Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Icon_twisted

ANTİ ARZU'ya da sabit vuruyor..

Ama MEMDUH'm ağlıyor ya.. Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Icon_sad
http://renklihayallerim.blogcu.com
Ec[E]ren'm
Azimli Üye
Azimli Üye
Ec[E]ren'm

Lakap : Süslü!

MesajKonu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali]   Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] EmptyCuma Mayıs 21, 2010 6:52 pm

OLAMAZ!! Yiğit'e bir şey olmasın Melike'nin acısından sonra bir de onunkine dayanamam asla!!
Cemreci Ayça
Yeni Üye
Yeni Üye
Cemreci Ayça

Lakap : ManyakCemreci

MesajKonu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali]   Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] EmptyCuma Mayıs 21, 2010 6:53 pm

Vavv be Yiğit' bişey olmasın Sad
Hép[Sİ]bér♫CEY
Muhteşem Üye
Muhteşem Üye
Hép[Sİ]bér♫CEY

Lakap : Hep[Sİ]ber

MesajKonu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali]   Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] EmptyPtsi Mayıs 24, 2010 12:58 pm

izlemiyorum ama teşekkürler... Very Happy
~FeyzÆren~
Admin
Admin
~FeyzÆren~

MesajKonu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali]   Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] EmptyPtsi Mayıs 24, 2010 3:37 pm

Önemli değil.. 91. bölüm geçti bitti Smile
~FeyzÆren~
Admin
Admin
~FeyzÆren~

MesajKonu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali]   Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] EmptyPtsi Mayıs 24, 2010 3:39 pm

H€P$İM.ßUSR@=) demiş ki:
Harika bir bölüm olacak.. Ne de olsa YİĞİT tehlikeye giriyor Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Icon_twisted
Yiğit tehlikeye girdi ama MEMDUH ölecek Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Icon_twisted Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Icon_twisted Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Icon_twisted Gelecek bölüm özetinde öle yazıyor!! Oh olsun sana sen benim Yiğit'm e kötü konuşursan bende senin Memduh'unun ölmesine sevinirim Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Icon_twisted Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Icon_twisted Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Icon_twisted

Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Icon_razz
~FeyzÆren~
Admin
Admin
~FeyzÆren~

MesajKonu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali]   Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] EmptySalı Mayıs 25, 2010 6:14 pm

Şaka ya sevinmem ölmesine

By karizma Memduh;
Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] 66503795

Tabii ondan daha da fazla karizma olan birtanem YİĞİT;
Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] 131sw
aff.!!
~FeyzÆren~
Admin
Admin
~FeyzÆren~

MesajKonu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali]   Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] EmptyC.tesi Mayıs 29, 2010 7:57 pm

Ha haha Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Icon_twisted Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Icon_twisted Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Icon_twisted Yaşasın!!! Sen bu bölümü kaçırdın izleyemedin Büşra..!!! Memduh öldü.. Hemde kim öldürdü biliyor musun?? Bir Tanem öldürdü onu.. Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Icon_twisted Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Icon_twisted Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Icon_twisted Yiğit'm..

Şaka yaptım ölmedi.. Yiğit onu sadece yaraladı.. Şimdi Yiğit'le düşmanlar ama Yiğit ona kıyamadı. Öldüremedi onu.. ama Necip ne yaptı?? Yiğit'i vurdu gıcık ya... Yiğit Memduh'u öldürüyor mu?? Allah'tan Yiğit'e bir şey olmadı. Kolundan yaralandı. Vay ya ona bir şey olsaydı Necip'i ben öldürürdüm..
Sonra devamı var;
Senin o deniz gözlüm diye hitap ettiğin Rana'nın gözleri kıp-kırmızı oldu.. Ağlamaktan.. Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Icon_twisted Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Icon_twisted Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Icon_twisted
Ohhh canıma değsin Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Icon_twisted Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Icon_exclaim

Neyse güzel bir bölümdü
Memduh'un ayağı yaralandı
Yiğit'in kolu yaralandı (canım ya nasıl üzüldüm Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Icon_sad Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Icon_cry )
Toprak'ın da kolu yaralandı ama ayakta tedavi verdiler kurşun sıyırmış..

ve dizinin bu bölümlük finaline gelinceeee....

NECİP BOOOOOOOMM!!!! Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Star3 PATLADI!! Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Icon_twisted Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Icon_twisted Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Icon_twisted Ona da oh olsun tamam mı!!?Tabii bize öylew gösterdiler öldü mü ölmed,i mi belli değil.. ama başrollerde olduğundan ölmeyecek..
~FeyzÆren~
Admin
Admin
~FeyzÆren~

MesajKonu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali]   Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] EmptyPerş. Haz. 03, 2010 5:39 pm

Cıkk

93. bölüm özeti de eklendi;
İpin ucu kaçıyor… Kim kimin dostu, kim kimin düşmanı artık belli değil… Herkes birbirinin kuyusunu kazıyor ama gene bir sonuç çıkmıyor… Yiğit bile Pikeaslar tarafında yaşanan dalgalanmaya şaşırıyor… Sabit tarafından satılmışlığına inanan Yiğit, namluyu bu kez Sabit’e çeviriyor… Necip ise ağır bir finale doğru ilerliyor…Kollama severleri aksiyonun dorukta olduğu bir bölüm bekliyor…
H€P$İM.ßUSR@=)
Admin
Admin
H€P$İM.ßUSR@=)

MesajKonu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali]   Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] EmptyPerş. Haz. 03, 2010 5:48 pm

Muhahahaha Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Icon_twisted Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Icon_twisted Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Icon_twisted
Ohh olsun oh!! Yiğit vuruludu.!! Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Icon_twisted Ama Memduhta vuruldu Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Icon_sad Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Icon_sad Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Icon_sad
Şükür ki Memduh'ma bi'şey olmadı ama maalesef Yiğit'n ede.. Sad
---
Yeni bölüm çok heycanlı olacak gibi...
Vay be Necip'e ne oldu merak ettim şimcik..!!
~FeyzÆren~
Admin
Admin
~FeyzÆren~

MesajKonu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali]   Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] EmptyPaz Haz. 06, 2010 3:04 pm

Bi'şey olmadı Necip'e. Yiğit'm kurtardı onu... Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Icon_biggrin
Ama gıcık Rana-Hüner ve Nurbanu da Yiğit onu patlattı sanıyor gıcık şeyler. Hemen Yiğit'e kızıyorlar.Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Icon_evil
Şüküler olsun ki Sabit ve Yiğit barıştı.. Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Herz
Hayri yine komediydi ya..! Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Icon_lol
Ec[E]ren'm
Azimli Üye
Azimli Üye
Ec[E]ren'm

MesajKonu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali]   Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] EmptyPtsi Haz. 07, 2010 9:46 pm

Feyza yorumunun aynısı benim içinde geçerli..

Hayri acayip matraktı u bölüm;
"Karakolda ayna var, karakolda ayna var, kız.."
Çok komikti ya!!
~FeyzÆren~
Admin
Admin
~FeyzÆren~

MesajKonu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali]   Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] EmptyÇarş. Haz. 16, 2010 9:23 pm

Evet Kollama bu hafta 94. bölümü sezon finali ile ekranlara geliyor! Kollama'da büyük dehşet var!!
Büyük bir can pazarı yaşanıyor... Necip’in ocağı sönüyor Yiğit hücrede ölümü hissederken Memduh dalgalarla boğuşuyor… Onlar öyle yiğitti ki, mezarları bile baharı müjdeliyor….

Umarım Yiğit'm e bi'şe' olmaz!!
~FeyzÆren~
Admin
Admin
~FeyzÆren~

MesajKonu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali]   Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] EmptyCuma Haz. 18, 2010 10:20 pm

Oyy anam! Yazık değil mi benim gözyaşlarıma? İlk defa ağladım bu kadar..
Nerden başlayacağım şimdi ben? Gözlerim artık mavi değil, kırmızı oldular.. Oyy benim yüreğim.
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Akbaba he.. Güzel isim.. Smile Ama karakter berbat! Evil or Very Mad Nasıl ağlattılar beni hainler.. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Üssün üssü gibi bunlar be! Matematik konusuna döndük. Encümen gitti kimler geldi.. 8O Vayy..!! ölmeseydi keşke encümen. Onlar Yiğit'i öldüremiyorlardı ;ama bu akbaba.. Ne etti yav.. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Hayri.. Ne oldu sana.. Ya Sabit..! Ben nasıl dayanacağım yav.. Crying or Very sad
Hüner!! Nasıl öldü o öyle ya!? Hele Nurbanu nasıl anne diye ağlıyor? 8O İçime bir şeyler oldu.. Değişik bir şeyler. :?
Rabb'im kimseye anne acısı vermesin. Filme gördüm bu kadar ağladım, gerçekte görsem.. Amanın.. Allah korusun! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Yiğit'in Necip'e resim verdiği sahnelerde çok güzeldi.
Aff Allah'ım.. Sad
Arzu!!! Ay zaten gıcıktım şimdi aşırı dereceden gıcık oldum. Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Rana&Memduh.. Kelimelerim tükendi.. Ne diyeceğim bilmiyorum.
Memduh..! Helal olsun sana be! Devren için gözyaşı döktün.
Memduh deyince aklıma Sabit geldi.. Ben ne edeceğim Sabit'siz. Ali abi bırakmıyordur inşaalah diziyi.. Onsuz olmaz.
Ya Hayri.. Osman abi bırakmasın diziyi Sad
Cevat!! Evil or Very Mad Sen ne gıcık, ne haysiyetsiz.. off.. Sen ne biçim birisin!!?
Geldim Yiğit'e.. Gelmeseydim keşke.. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Ne ettiler ona.. Edenler elbet cezasını bulacak..!
Yetmedi değil mi şişlemek!? Niye attınız onu oraya..
Hee benim Yiğit'm. Elbet kurtulacaksın.. Bırakmayız seni biz.. Yiğit'siz yapamayız biz.. Elbet fanların var senin, arkandayız Yiğit'm.

---
Şöyle bir düşündümde.. Alt-üstü bir film bu ve ben boğuluyordum burada az kalsın (gözyaşları deniz oldu da..) ve bu olayların benzerlerini yaşayan bir çok insan var gerçek hayatta. Onlar nasıl dayanıyorlar bu acıya?!
[/quote]
H€P$İM.ßUSR@=)
Admin
Admin
H€P$İM.ßUSR@=)

MesajKonu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali]   Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] EmptyC.tesi Haz. 19, 2010 11:40 am

He valla senin o mavi gözlerini kırmızı görmek hiç aklıma gelmezdi..
Oy be ne dehşet bölümdü bu böyle.. Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] Icon_eek
Ec[E]ren'm
Azimli Üye
Azimli Üye
Ec[E]ren'm

MesajKonu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali]   Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] EmptyC.tesi Haz. 19, 2010 12:32 pm

Harbiden..
Cemreci Ayça
Yeni Üye
Yeni Üye
Cemreci Ayça

Lakap : ManyakCemreci

MesajKonu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali]   Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] EmptyPaz Haz. 27, 2010 12:28 am

~FeyzÆren~ demiş ki:
Şaka ya sevinmem ölmesine

By karizma Memduh;
Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] 66503795

Tabii ondan daha da fazla karizma olan birtanem YİĞİT;
Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] 131sw
aff.!!

YİĞİT Cool Her zaman mükemmel!
אครє๓เภ-_-א๏รђא
Profosyonel Üye
Profosyonel Üye
אครє๓เภ-_-א๏รђא

Lakap : GüLoŞ

MesajKonu: Geri: Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali]   Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali] EmptyPerş. Tem. 01, 2010 8:38 pm

Tşk Leer...

Bölüm Özetleri [94. Bölüm -Sezon Finali]
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» KOLLAMA'dan inanılmaz sezon finali! [Yorumlar]
» Kollama Sezon Finali Görüntüleri (video)