| Maniler | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
~FeyzÆren~
| Konu: Maniler Çarş. Şub. 24, 2010 8:08 pm | |
| Bildiğimiz manileri paylaşalım.. Benden bir tane "Seni düşündüğüm zaman Senin beni düşünüp Düşünmediğin düşüncesi Beni düşündürüyor" Düşündürücü bir mani | |
|
| |
אครє๓เภ-_-א๏รђא
| Konu: Geri: Maniler Perş. Şub. 25, 2010 5:30 pm | |
| Yunuslar Dizi Dizi Aşar Karadenizi Yalvarıyım Mevlama Da Ayırma İkimizi | |
|
| |
H€P$İM.ßUSR@=)
| Konu: Geri: Maniler Ptsi Mart 15, 2010 9:12 pm | |
| Gözlerine baktıkça ağlasa da gözlerin Ağlamak içinde olsa gözlerini özlerim. --- | |
|
| |
~FeyzÆren~
| Konu: Geri: Maniler Perş. Mart 18, 2010 8:47 pm | |
| Meltemler kadar derin Rüzgarlar kadar serin Senin en güzel yerin O güzel gözlerin
Kara kara kazanlar Kara yazı yazanlar Cennet yüzü görmesin Bizi ayıranlar
Dünya aşksız olur mu? Aşk kalpsiz olur mu? Anlamam ben onu bunu Arkadaşlık sensiz olur mu?
Yağmurun yağışına Şimşeğin çakışına Canım feda olsun Senin bir bakışına | |
|
| |
אครє๓เภ-_-א๏รђא
| Konu: Geri: Maniler C.tesi Mart 20, 2010 1:26 pm | |
| İnci inciri tutar Saatimi zincir tutar Kızlar kot giyence Erkekleri sancı tutar
mendilimde kare var yüreğimde yara var ne ben öldüm kurtuldum ne bu derde çare var
altın yüzük var benim parmağımda dar benim şu tokat'ın içinde kömür gözlü yar benim...
Samanlık Dolu Saman Uyan Nişanlım Uyan Eller Düğün Yapıyor Bizim Düğün Ne Zaman
geçemek geçek geçek geçerken paçayı çek ben haftaya düğün isterim 4 davul 8 köçek | |
|
| |
cemreci esengül
| Konu: Geri: Maniler Çarş. Nis. 21, 2010 8:50 am | |
| mektup yazdım kış idi kalemim gümüş idi çok daha yazcaktım parmaklarım üşüdü
Maniye Maraz Derler Güzele Kiraz Derler Kime Derdimi Açsam Bu Dert Sana Az Derler
En son cemreci esengül tarafından Perş. Tem. 01, 2010 9:31 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
אครє๓เภ-_-א๏รђא
| Konu: Geri: Maniler Salı Nis. 27, 2010 5:07 pm | |
| Deniz Kızı Alacağım Denize Dalacağım Çatla Patla Kaynana Ben Canan I Alacağım... :D:D:D:D:D Kara Kara Tavuklar Beyaz Beyaz Yumurtlar Bızım Sınıfın Erkekleri Çay İçerken Uyuklar gün gelir devran döner kalpteki bir gün söner unuttun mu vefasız ne gün gelir, ne geçer gittim arpa biçmeye eğildim su içmeye dediler yarin geliyor kanat aldım uçmaya | |
|
| |
cemreci esengül
| Konu: Geri: Maniler Cuma Nis. 30, 2010 8:05 am | |
| gittim arpa biçmeye eğildim su içmeye dediler yarin geliyor kanat aldım uçmaya
altın yüzük var benim parmağımda dar benim şu tokat'ın içinde kömür gözlü yar benim...
Kara Kara Tavuklar Beyaz Beyaz Yumurtlar Bızım Sınıfın Erkekleri Çay İçerken Uyuklar
Deniz Kızı Alacağım Denize Dalacağım Çatla Patla Kaynana Ben Canan I Alacağım... | |
|
| |
Hép[Sİ]bér♫CEY
| |
| |
cemreci esengül
| Konu: Geri: Maniler C.tesi Mayıs 29, 2010 9:14 am | |
| - Hép[Sİ]bér♫CEY demiş ki:
- Saatin içindeyim
Denizin dibindeyim Beni soran olursa ''HEPSİ''nin kalbindeyim .. ! çok güzel tşkler siber abla.. | |
|
| |
Hép[Sİ]bér♫CEY
| |
| |
cemreci esengül
| |
| |
| Maniler | |
|