Selam! Ben Feyza. 14 yaşındayım. Lİse'ye geçiş yaptım. Umarım istediğim gibi bir lise utturabilirim. Mavi gözlü Kahverengi saçlıyım (hafif sarı-sarı ). Çirkin mi çirkin bir kızım..
Bu siteyi (GRUPHEPSİKOLİK) ben kurdum. Daha sonra halamın kızı olan ve aynı zamanda çok sevdiğim arkadaşım olan Büşra'yıda yönetici yaptım. Şu anda siteyi birlikte yürütüyoruz.
Bu siteye üye olan herkese can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Hepsinizi çok seviyorum
Çok koyu bir Hepsi'ciyim.. Odamın duvarlarında, masmın üzerinde hepsi resimleri var. Kitaplarım, defterlerim, kalemlerim her şeyim Hepsi'li.. Onları gerçekten çok seviyorum!
Aynı zamanda tam bir bilgisayarkoliğim. Sabahtan akşama kadar bilgisayarın başında dururum. Sonra çıkarm ve hiç bir şey yapmadığımın farkına varırım. Boşa vakit kaybı..
Orhan BIYIKLI ve Yeliz ŞAR adında iki oyuncuyu çok severim. Onlarında aynı hepsi gibi odamın duvarlarında resimleri var.
Biraz da gevezeyim tabii. (aslında çok fazla gevezeyim çenemi tutamıyorum ne yapayım..)
Aramızda kalsın birazda uykucuyudur.. Sabah beni yataktan kaldırabilene madalya verecek kadar.. Aman diyim.. aramızda kalsın..
Eee.. Benden çok bahsettik birazda siz kendinizden basedin
En son ~FeyzÆren~ tarafından Ptsi Haz. 21, 2010 7:02 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Hép[Sİ]bér♫CEY
Konu: Geri: ~FeyzÆren~ Paz Haz. 20, 2010 7:53 pm
Feyza ben senle Esengül ve Rumeysa sayesinde tanışmıştım.. '' Çok iyi biri! '' dedi ikisi.. Ben de tanıştım seninle..
Ama haklılarmış.. Sen çok iyi kalpli süper birisin..
İyi ki tanımışım seni ve bu siteyi harika yönetiyorsun büşra ile!
cemreci esengül
Konu: Geri: ~FeyzÆren~ Ptsi Haz. 21, 2010 11:48 am
bence sen çook güzelsin çirkin değil...
Erenci Rumeysa
Konu: Geri: ~FeyzÆren~ Ptsi Haz. 21, 2010 4:05 pm
Seni Çoook Seviyoruz Feyza...
~FeyzÆren~
Konu: Geri: ~FeyzÆren~ Ptsi Haz. 21, 2010 6:57 pm
Hép[Sİ]bér♫CEY demiş ki:
Feyza ben senle Esengül ve Rumeysa sayesinde tanışmıştım.. '' Çok iyi biri! '' dedi ikisi.. Ben de tanıştım seninle..
Ama haklılarmış.. Sen çok iyi kalpli süper birisin..
İyi ki tanımışım seni ve bu siteyi harika yönetiyorsun büşra ile!
Canlarım benim ya.. Hepsinizi çok seviyorum. Belki sizinle hiç görşmedim ama yinede içimi kıpır kıpır eden bir sevgi var size karşı. Sizin yorumlarınızı okurken bile yüreğim hohop ediyor.
---
cemreci esengül demiş ki:
bence sen çook güzelsin çirkin değil...
Çok çok çok teşekkür ederim amaben öyle düşünmüyorum. Hem senin kadar güzel olmak varken bçyşe olmak..
--- Teşekkür ederim güzel mi güzel oyrumlarınız için.
Hép[Sİ]bér♫CEY
Konu: Geri: ~FeyzÆren~ Ptsi Haz. 21, 2010 8:04 pm
Bence de Feyza sen çirkin değilsin...
Kim istemez ki renkli göz! Ne güzel gözlerin var yeşil yeşil..
Saçların da sarı sarı daha ne istiyorsun canım benim..
~FeyzÆren~
Konu: Geri: ~FeyzÆren~ Ptsi Haz. 21, 2010 8:09 pm
Hép[Sİ]bér♫CEY demiş ki:
Bence de Feyza sen çirkin değilsin...
Kız sen beni gördün mü de konuşuyorsun.
Alıntı :
Kim istemez ki renkli göz! Ne güzel gözlerin var yeşil yeşil..
Yeşil değil mavi..
Alıntı :
Saçların da sarı sarı daha ne istiyorsun canım benim..
Saçlarım kahverengi arada sarılık var.. Ya senin böyle konuşman yetiyor.. Vallaha pozitif mutluluk vericisin
Hép[Sİ]bér♫CEY
Konu: Geri: ~FeyzÆren~ Ptsi Haz. 21, 2010 8:18 pm
Seni görmedim ama kendini anlattıklarına göre yorumladım!
Özür dilerim yeşil dediğim için zaten mavi daha güzel işte!
Arada kahveringi süper işte!
Ayrıca bu gerçekler.. Öyle sana pozitiflik vermek için değil canım...
Kendine inan sadece,aynaya baktığın zaman ''işte bu benim'' de! İşte o zaman bu duyguların seni kendini her zaman pozitif göstermeni sağlayacaktır inan..
Kendine inan sadece,aynaya baktığın zaman ''işte bu benim'' de! İşte o zaman bu duyguların seni kendini her zaman pozitif göstermeni sağlayacaktır inan..
Yok önemli değil.. Özür dilemene gerek yok.. Aynaya baktığımda işte bu benim dediğimde koşa koşa kaçıyorum oradan... .. Neyse kapatalım konuyu.. Boşverin..
Feyza sen var ya sen!! Uydurukcu şe. Çirkinmiş.. Aaa. ayp kızım ayıp yaln konuşlurlur mu? Çirkin misin sen? Görmesek inanacağız! Her neyse ben senin güzelliğini biliyorum o nedenle yalanlarına inanmam! aaaaAaaAa...
Neyse Feyza'cım bu güzel siteyi açıtığın ve bizleride sitene kabul ettiğin için teşekkür ediyoruz. Site şahane.