Konu: ''HEPSİ'' Kızları Birbirine Düşecekti! =] Perş. Mayıs 20, 2010 9:07 am
'HEPSİ' grubunun güzelleri neredeyse birbirine düşecekti !! ..
Geçtiğimiz gün yakaladığımız 'Hepsi' grubunun güzelleri Yasemin, Eren ve Cemre ile ufak bir röportaj yaptık. Ayakligazete.com'un haberine herşeyin yolunda gittiğini ve üç kişi mutlu olduklarını söyleyen güzel üçlü 13 yıldır birlikte olduklarını ve kardeş gibi olduklarını söylediler. Arada kavga ettiklerini söyleyen güzeller kavga etsek bile en fazla 15 dakika sürüyor hemen barışıyoruz diye belirttiler. Peki bir tane kavga sebebinizi anlatırmısınız dediğimizde ise Cemre neye kızdığını ve kavga çıktığını anlatıyor; “ Kurumuş çamaşır askıda üç gün beklerse o zaman didişiyoruz” diye belirtti. Peki bunu yapan kim diye sorduğumuzda aldığımız cevap direkt ‘Yasemin’ oldu. Yasemin cevap verme hakkını kullanarak şöyle yanıtladı; “Fatoş diye bir arkadaşımız daha var evde, ben diğer beyazları topladım, siyahlar kurumadığı için toplamamıştım. Cemre her yerde söylüyor Yasemin toplamıyor etmiyor, ben pasaklı Yasemin olarak ortaya çıkmış durumdayım. O yüzden kurumadığı için toplamadım. Fatoş toplasaydı’ diyerek işin içinden sıyrılmaya çalıştı. Anlaşılan o ki ufakta olsa kavgalarını her yerde rahat rahat yapabiliyorlar!
FOTOLAR (:
cemreci esengül
Konu: Geri: ''HEPSİ'' Kızları Birbirine Düşecekti! =] Cuma Mayıs 21, 2010 6:55 am
teşekkürler..
Hép[Sİ]bér♫CEY
Konu: Geri: ''HEPSİ'' Kızları Birbirine Düşecekti! =] Cuma Mayıs 21, 2010 1:03 pm
Bir şey değil cnm !
~FeyzÆren~
Konu: Geri: ''HEPSİ'' Kızları Birbirine Düşecekti! =] Cuma Mayıs 21, 2010 1:51 pm