1-Bir Adam Yaşlanınca Ne Yapar? Cevap=Havlu Alıp Kurulanır. 2-Bir Oğlum Var, Yedi Kat Külah Giyer? Cevap=Soğan 3-En Neşeli Çiçek? Cevap=Gül 4-Damlaya Damlaya Ne Olur? Cevap=Su Faturası Kabarır 5-Hangi Baraj da Su Olmaz? Cevap=Futbolcuların Kurduğu Baraj da 6-Hiç Kar Yağmayan Yola Ne Denir? Cevap=Oyun Havası 7-Ben Giderim O Gider Nokta Nokta İzi Eder? Cevap=Baston 8-Nar Tanesi,Nur Tanesi;Dört Köşenin Bir Tanesi? Cevap=Gelin 9-Etrafı Su İle Çevrili Toprağa Ne Denir? Cevap=Çamur 10-Eğri Çınar,Yerden Alır,Gökte Yer? Cevap=Deve İsterseniz Devam Ederim......
אครє๓เภ-_-א๏รђא
Konu: Geri: Komik Bilmeceler Paz Mayıs 02, 2010 10:50 am
Komiq Dwam Et:D:D:D:::D:D:D::d
~FeyzÆren~
Konu: Geri: Komik Bilmeceler Paz Mayıs 02, 2010 10:54 am
Gerçeken komikler devamını bekleriz varsa eğer
H€P$İM.ßUSR@=)
Konu: Geri: Komik Bilmeceler Çarş. Mayıs 05, 2010 3:41 pm
bencede komik:)
cemreci esengül
Konu: Geri: Komik Bilmeceler Perş. Mayıs 06, 2010 7:27 am
peki devam ediyorum 1.yeter çektiğim! Cevap=Fotoğraf makinesi 2.denizler gerçekten mavi boya olsaydı ne olurdu? cevap=mavi boya ucuz olurdu 3.kral taçına ne demiş? cevap başımım üstünde yerin var demiş 4.yer altında kırmızı pancar? cevap= turp 5.sarıdır sallanır dalında ballanır? cevap=portakal 6.bozulduğu halde tamir edilmeyen şey nedir? cevap=hava 7.büyük baca küçük bacaya ne demiş? cevap=büyüklerin yanında sigara içmeye utanmıyormusun? 8.hangi on tatlıdır? cevap=bal-on 9.etlice metlice ortası tatlıca? cevap= karpuz yorumlardan sonra devamı gelecek...
~FeyzÆren~
Konu: Geri: Komik Bilmeceler Cuma Mayıs 07, 2010 4:12 pm
Harikalar Esengül..
Erenci Rumeysa
Konu: Geri: Komik Bilmeceler Ptsi Mayıs 10, 2010 8:29 pm
teşekkürler devamm
H€P$İM.ßUSR@=)
Konu: Geri: Komik Bilmeceler Salı Mayıs 11, 2010 3:05 pm
Devam lütfennn
cemreci esengül
Konu: Geri: Komik Bilmeceler Cuma Mayıs 21, 2010 7:35 am
devam ediyorum.. 1.yeşildir küpesi zordur yemesi? cevap=biber 2.hangi gül kokmaz? cevap=virgül 3.yazın en çok kim hava atar? cevap= vantilatör 4.en hızlı yenilen şey nedir? cevap= maaş 5.ipsiz ve mandalsız ne asılır? cevap= surat asılır 6.kim evini kiraya vermez? cevap= kaplumbağa 7.en güzel kokan fil hangisidir? cevap= karanfil 8.hangi top zıplamaz? cevap= kar topu 9.saat niçin tehlikelidir? cevap= akrebi olduğu için 10.adı var,kendi yok? cevap=şeytan isterseniz devam ederim...
Hép[Sİ]bér♫CEY
Konu: Geri: Komik Bilmeceler Paz Mayıs 23, 2010 8:10 pm
teşekkürler Esengül,süper! devamm...........
~FeyzÆren~
Konu: Geri: Komik Bilmeceler Ptsi Mayıs 24, 2010 6:42 pm
Konu: Geri: Komik Bilmeceler Çarş. Haz. 09, 2010 9:08 am
devam ediyorum.. 1.Göbekli Bir Kızım Var,Kat Kat Çeyizi Var? Cevap=Lahana 2.Gökte Açık Pencere,Kalaylı Bir Tencere? Cevap=Ay 3.Ay Geldi Almadı,Güneş Geldi Aldı? Cevap=Buz 4.Bir Çuval Cevizim Var,Sayarım Tükenmez? Cevap=Yıldız 5.En Kibar Kuş Hangi Kuştur? Cevap=Baykuş 6.Kekemeler Ne Zaman Kekelemezler? Cevap=Konuşmadıkları Zaman 7.Hem Düşürür,Hem Çeker? Cevap=Yer Çekimi 8.İncecik Beli,Elimin Eli? Cevap=Çatal yorumlardan sonra devam edeceğim