| Şu an kapı çalsa kimin gelmesini istersiniz? | |
|
+4cemreci esengül H€P$İM.ßUSR@=) אครє๓เภ-_-א๏รђא ~FeyzÆren~ 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
אครє๓เภ-_-א๏รђא
| Konu: Geri: Şu an kapı çalsa kimin gelmesini istersiniz? C.tesi Mayıs 01, 2010 11:27 am | |
| | |
|
| |
~FeyzÆren~
| Konu: Geri: Şu an kapı çalsa kimin gelmesini istersiniz? C.tesi Mayıs 01, 2010 11:28 pm | |
| Gecenin bu yarısı kimse kapıyı çalmaz ama çalsa ORHAN BIYIKLI'nın gelmesini isterdim... | |
|
| |
אครє๓เภ-_-א๏รђא
| Konu: Geri: Şu an kapı çalsa kimin gelmesini istersiniz? Ptsi Mayıs 03, 2010 8:28 pm | |
| - yasemin-_-yoshy demiş ki:
- Hepsi....
| |
|
| |
H€P$İM.ßUSR@=)
| Konu: Geri: Şu an kapı çalsa kimin gelmesini istersiniz? Çarş. Mayıs 05, 2010 3:53 pm | |
| | |
|
| |
~FeyzÆren~
| Konu: Geri: Şu an kapı çalsa kimin gelmesini istersiniz? Cuma Mayıs 07, 2010 4:26 pm | |
| Orhan BIYIKLI, Lara Yeliz ŞAR, Hepsi[Eren]... | |
|
| |
Hép[Sİ]bér♫CEY
| Konu: Geri: Şu an kapı çalsa kimin gelmesini istersiniz? Çarş. Mayıs 19, 2010 9:35 pm | |
| Hepsi ve rumeysa+esengül+feyza!
ne güzel olur..
En son Hép[Sİ]bér♫CEY tarafından Salı Mayıs 25, 2010 2:28 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Erenci Rumeysa
| Konu: Geri: Şu an kapı çalsa kimin gelmesini istersiniz? Perş. Mayıs 20, 2010 4:30 pm | |
| Siber,Feyza Ve Hepsinin Gelmesini İsterim | |
|
| |
cemreci esengül
| Konu: Geri: Şu an kapı çalsa kimin gelmesini istersiniz? Cuma Mayıs 21, 2010 7:48 am | |
| - Erenci Rumeysa demiş ki:
- Siber,Feyza Ve Hepsinin Gelmesini İsterim
evet katılıyorum | |
|
| |
Erenci Rumeysa
| Konu: Geri: Şu an kapı çalsa kimin gelmesini istersiniz? Ptsi Mayıs 24, 2010 3:56 pm | |
| Eren Ablamın gelmesini isterim | |
|
| |
~FeyzÆren~
| |
| |
Erenci Rumeysa
| Konu: Geri: Şu an kapı çalsa kimin gelmesini istersiniz? Salı Mayıs 25, 2010 2:25 pm | |
| Feyza ve Siber'in gelmesini isterim | |
|
| |
Hép[Sİ]bér♫CEY
| |
| |
~FeyzÆren~
| Konu: Geri: Şu an kapı çalsa kimin gelmesini istersiniz? Salı Mayıs 25, 2010 5:41 pm | |
| Rumeysa ve Esengül'ü biliyorum fakat seni bilmiyorum Siber.. Seni görmeyi bende çook isterim.. | |
|
| |
Hép[Sİ]bér♫CEY
| Konu: Geri: Şu an kapı çalsa kimin gelmesini istersiniz? Perş. Mayıs 27, 2010 1:37 pm | |
| | |
|
| |
~FeyzÆren~
| Konu: Geri: Şu an kapı çalsa kimin gelmesini istersiniz? Cuma Mayıs 28, 2010 4:54 pm | |
| ORHAN BIYIKLI gelse keşke.. ---- Tarkan gelse.. | |
|
| |
cemreci esengül
| Konu: Geri: Şu an kapı çalsa kimin gelmesini istersiniz? C.tesi Mayıs 29, 2010 9:06 am | |
| feyza abla,siber abla ve Hepsinin gelmesini isterim | |
|
| |
Hép[Sİ]bér♫CEY
| |
| |
cemreci esengül
| Konu: Geri: Şu an kapı çalsa kimin gelmesini istersiniz? Paz Mayıs 30, 2010 1:01 pm | |
| | |
|
| |
Erenci Rumeysa
| Konu: Geri: Şu an kapı çalsa kimin gelmesini istersiniz? Ptsi Haz. 07, 2010 9:29 pm | |
| | |
|
| |
Ec[E]ren'm
| Konu: Geri: Şu an kapı çalsa kimin gelmesini istersiniz? Salı Haz. 08, 2010 9:25 am | |
| Kim gelsin bilmem ama ben Feyza'lara gitmek istiyorum.. =)) | |
|
| |
Hép[Sİ]bér♫CEY
| |
| |
Erenci Rumeysa
| Konu: Geri: Şu an kapı çalsa kimin gelmesini istersiniz? Çarş. Haz. 09, 2010 1:54 pm | |
| | |
|
| |
Hép[Sİ]bér♫CEY
| Konu: Geri: Şu an kapı çalsa kimin gelmesini istersiniz? Ptsi Haz. 14, 2010 3:40 pm | |
| Hepsi,maNga,Atiye,sıla gelsin.. | |
|
| |
~FeyzÆren~
| Konu: Geri: Şu an kapı çalsa kimin gelmesini istersiniz? Ptsi Haz. 14, 2010 5:08 pm | |
| HEPSİ, Orhan BIYIKLI, Yeliz ŞAR, Tarkan, Kıraç, Yalın, Murat BOZ gelsin..! | |
|
| |
אครє๓เภ-_-א๏รђא
| Konu: Geri: Şu an kapı çalsa kimin gelmesini istersiniz? Çarş. Haz. 16, 2010 3:45 pm | |
| | |
|
| |
| Şu an kapı çalsa kimin gelmesini istersiniz? | |
|